Presentació

La companyia lleidatana “Festa i Fusta” és un grup d’entreteniment familiar que va néixer de la fusió de diferents membres de diverses companyies d’animació i espectacles. El nostre propòsit es fer jugar a diferents generacions d’una mateixa família amb els nostres jocs de fusta gegants. Què hi ha més bonic que veure jugar un/a nét/a i un avi/a amb jocs de fusta tradicionals al mig de la plaça de la vila?

Tenim una trentena de jocs de tot tipus, jocs d’habilitat, jocs d’enginy, jocs de lògica, jocs d’equilibri, de punteria, trencaclosques, jocs individuals i d’altres per jugar en grup i en família. En definitiva, una col•lecció de jocs per poder passar una estona molt entretinguda.
Tots els jocs porten les seves instruccions; no pas perquè siguin difícils, sinó per tal que els menuts de la casa puguin passar d’un joc a un altre sense haver de dependre de cap adult per poder-hi jugar.

La nostra companyia és inclosa dins del catàleg de l’oferta cultural de l’IEI (Institut d’Estudis Ilerdencs) de la Diputació de Lleida, on els Ajuntaments que contractin els nostres serveis podran gaudir d’una subvenció que va dels 500€ als 1.000€, segons els habitants de la mateixa.